Sport

GOG henter dansk håndboldspiller hjem fra Frankrig

Nicolai Nygaard Pedersen har skrevet under på en treårig kontrakt med GOG og skifter dermed fra Chartres.

Håndboldklubben GOG får til sommer tilgang af Nicolai Nygaard Pedersen.

Den hårdtskydende back, der i dag spiller for franske Chartres, kommer til sommer til den fynske klub, som har udstyret ham med en treårig kontrakt.

Det oplyser GOG på sin hjemmeside.

– GOG er en klub, som man er stolt over at få lov at være i kontakt med, så det var faktisk en ret nem beslutning for mig, siger nyerhvervelsen.

– Jeg har spillet mod GOG mange gange og tabt de fleste, men når jeg som spiller og håndboldinteresseret ser den energi og det sammenhold, der er omkring GOG-holdet, så er det noget, jeg gerne vil være en del af. Så da jeg fik muligheden, var der ikke meget betænkningstid, lyder det fra Pedersen.

Venstrebacken har blandt andet spillet for Aalborg, Nordsjælland og Ribe-Esbjerg, men siden sommeren 2021 har han foldet sig ud i den bedste franske række.

Som ungdomsspiller var den i dag 28-årige Pedersen forbi GOG og trænede med førsteholdet.

Ifølge GOG-direktør Kasper Jørgensen givet det god mening at indgå en aftale med Nicolai Nygaard Pedersen netop nu.

– Vi har igennem de seneste sæsoner været i kontakt med Nicolai, men tingene har ikke helt passet sammen. Det gør de nu, og vi er derfor glade for at have lavet en treårig aftale.

– Nicolai er den tovejsspiller, vi har kigget efter. Han har en god profil og en erfaring, der gør, at han passer godt ind i det øvrige hold, siger han.

/ritzau/

 

 

 

 

 

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker