Indland

Gislinge: Hus på Hagestedvej har fået ny ejer

Boligen, der er handlet, er bygget i 1881. Boligen har et samlet areal på 191 kvadratmeter.Sussi Marie Jelkær Zøllner og Mathias Lassen Holck har overtaget huset på Hagestedvej 22 i Gislinge for 1.900.000 kroner.

Huset er solgt af Dorthe Søderdahl Sørensen.

Med købet råder de nye ejere over et boligareal på 191 kvadratmeter. Dermed ender den vægtede kvadratmeterpris på 9.500 kroner.

Kigger man i prisstatistikken for 1. kvartal 2022, kostede en gennemsnitskvadratmeter for villaer og rækkehuse i samme postnummer 9.981 kroner. Kvadratmeterprisen på denne bolig er 481 kroner lavere, svarende til fem procent.

Tagetagen er sammenlagt 75 kvadratmeter, som alle er udnyttet til beboelse.

Ejendommen ligger på et grundstykke, der er 2088 kvadratmeter.

Der er tale om et hus, der er bygget i 1881. Det gennemgik ifølge indberetninger til BBR en større ombygning i 1984. Ifølge de offentlige registre er der fire værelser. Der er også to toiletter.

Nøglerne skifter hænder 1. november.

Huset bliver opvarmet med en varmepumpe.

Tagbeklædningen på ejendommen er fibercementplader, og ydervæggene er mursten.

Skat har vurderet boligen til at have en værdi svarende til 1,2 millioner kroner. Heraf udgør grundværdien 432.400 kroner.

Den vægtede kvadratmeterpris er en opgørelse, der også indregner udnyttede kælder- og loftsarealer og andre bygninger i boligens samlede størrelse.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af oplysninger fra den digitale tingbog, FinansDanmarks boligmarkedsstatistik og Bygnings- og Boligregistret (BBR).

/ritzau/Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker