Marengsspøgelser direkte til Halloween

Marengsspøgelser er fine på Halloween-bordet, og de er lette at lave. Sæt dit eget personlige præg på dem og server uhyggelige marengs. Marengsspøgelser tager ingen tid at lave, hvis man altså fraregner bagetiden. Æggehvider, sukker og eddike piskes helt stift, massen sprøjtes ud på bageplader og efter en times tid har…

Ugens bedste tilbudsvin: 5-stjernet rødvin til 40 kr.

Hver uge scanner Madens Verdens vinkender supermarkederne for at finde de bedste vinkøb. I denne uge vine fra Netto, Føtex, Bilka, Superbrugsen, Kvickly, Irma og Meny. Alle vinene er glimrende køb – udvalgt blandt over 150 vintilbud. Argentina og Chile dominerer, men der er også blevet plads til god Rhone, god…

Efterårsgryde med gris og æbler på 30 minutter

Her er min opskrift på en lækker efterårsgryde. En nem og hurtig gryderet med svinemørbrad, broccoli, knoldselleri, æbler og en skøn sovs. Denne efterårsgryde er en lækker gryderet med masser af smag, og selvfølgelig masser af årstiden grøntsager. Gryderetten kan naturligvis laves året rundt, men om efteråret har vi blandt andet…

Tip til stegepanden – sådan rengør du bunden

Tip til stegepanden: Stegepanders bund bliver ofte grimme. Her får du et godt tip til at gøre din stegepandes bund pæn og blank. Tip til stegepanden inkluderer ovnrens, skuresvamp og knofedt. De fleste ovnrensemidler vi kan købe, er nemlig tilpas aggressive til at kunne rense bunden af vores stegepander. Det er…

Ugens madplan uge 42

Ugens madplan for uge 42 giver dig syv gode bud på opskrifter til aftensmad i efterårsferieugen. Og en lækker kage til at slutte ugen af på. Her får du ugens madplan for uge 42. For mange er det efterårsferie i den kommende uge – og derfor har vi lavet en madplan…

Svinemørbrad med spidskål, blomkål og lækker sovs

Her er min opskrift på svinemørbrad med spidskål og blomkål. En nem og lækker omgang mad i fad med en super skøn sovs. God som nem aftensmad. Svinemørbrad med spidskål er en skøn ret til aftensmad, og det er opskriften på populær mad i fad. Her omvikles en svinemørbrad nemt med…

Smørbagt blomkål med to slags oste

Smørbagt blomkål er godt tilbehør. Blomkålen smøres godt ind i en krydret smør og mozzarella, bages i ovnen og er nu klar til servering. Smørbagt blomkål med mozzarella og emmentaler er en skøn måde at servere blomkål på til diverse hovedretter. Det er let at lave. Du blander bare smør med…

Farsruller med bacon på kartoffel porrebund

Her får du min opskrift på farsruller med bacon på kartoffel porrebund. En skøn hverdagsret med masser af smag, og som nemt laves i fad. Farsruller på kartoffel porrebund er aftensmad, der virkelig smager godt, og så er retten altså rimelig nem at lave. Hele retten samles i et fad, og…

Cookies med chai-krydderi og cream cheese

Cookies med chai-krydderi og cream cheese er de lækreste sandwichsmåkager, fulde af smag, som bare passer helt perfekt til efteråret. Cookies med chai-krydderi og cream cheese er lavet med brunet smør og havregryn. De er så gode, at min kæreste og jeg nåede at spise dem alle sammen, før dagen var…

Teflon – hvad er det? Og er det skadeligt?

Teflon er et smart materiale på stegepander, så længe du følger visse tommelfingerregler. Læs dem her og se, hvad teflon i det hele taget er. Teflon er elsket og hadet. Materialet har både en stor fanskare og en gruppe, der aldrig ville bruge teflon-stegepander i køkkenet. Hvorfor disse stærke holdninger om…