Smagstest af cornflakes – billige cornflakes vinder

De dyre varianter får en middel bedømmelse, mens de billige ender i top og bund i denne smagstest af cornflakes. Se vinderne her. I denne smagstest af cornflakes undersøges syv forskellige varianter for at finde ud af, om der er forskel på smagen og i så fald, hvad forskellen er. Prisen…

Tilberedning af rosenkål (kogt, stegt og ovnbagt)

Tilberedning af rosenkål er ret nemt, og de kan både koges, steges og bages i ovnen. Og sådan laver du rosenkål, der ikke smager grimt. Her giver jeg dig den hurtige guide til en basis tilberedning af rosenkål, så du aldrig får kål, der smager af prut. Det kommer rosenkål og…

Mørbradbøf med kikærter og spinat på 20 min.

En nem og hurtig opskrift på mørbradbøf, serveret med lynstegte kikærter, spinat og majs. En sund ret, der er flot at servere. God gæstemad. Mørbradbøf med det bedste tilbehør. Her er opskriften på en virkelig lækker mørbradbøf, der steges med lidt soja, som giver kødet en lækker smag. Tilbehøret er blandt…

Salat med tun, kapers og masser af grøntsager

Salat med tun og grøntsager sammen med groft brød er det perfekte frokostmåltid. Lutter sundhed på en tallerken, og så smager det godt. Salat med tun, kapers, hjertesalat og flere andre grøntsager er en rigtig god måde at få en sund frokost på. Spiser du tilmed salaten sammen med en skive…

Croutoner – lynhurtige at lave og lækre i en salat

Croutoner tager ingen tid at lave. Til gengæld betyder de alverden for en salat, fordi de er så sprøde. Her er en opskrift på de bagte brødtern. Croutoner kommer fra latin: Crusta, som betyder sprød. Og sprøde er disse bagte brødtern, der kan bruges til alt fra supper til salater. Man…

Koteletter med tilbehør og velsmagende sauce

Her er en fremragende opskrift på koteletter med tilbehør. Kødet serveres bla. med gulerødder, spinat og forårsløg, og er god som gæstemad. Denne opskrift på koteletter med tilbehør er absolut en af mine favoritter, når vi taler svinekoteletter. Koteletter har jo hos nogle et ry for at kunne være lidt tørre…

Cæsarsalat med kylling og den helt rigtige dressing

Cæsarsalat med kylling er en ægte klassiker fra New York – kendt som Caesar Salad. Her får du den også opskriften på den særlige dressing. Cæsarsalat med kylling er en salat, hvor alle elementer er gennemtænkte. Fra de friske salatblade til de sprøde brødcroutoner, fra parmesanens umamismag til den cremede dressing….

Sprøde kartofler i fad med krydderurter

Se hvordan du laver sprøde kartofler i fad med krydderurter. En lækker variant af de klassiske hasselback kartofler i ovn. Sprøde kartofler i fad med krydderurter er super lækkert tilbehør til kødretter, og de er dekorative at sætte på bordet. Kartoflerne pensles med smør, og krydres med oregano, timian og rosmarin….

Hjemmelavet italiensk brød – basis opskrift

Her er en god basis opskrift på hjemmelavet italiensk brød, der bages med Tipo 00 – italiensk hvedemel og en sjat olivenolie. Hjemmelavet italiensk brød er godt madbrød, men også super fint at bruge som bruschetta. Bruschetta er skiver af ristede brød, som for eksempel har en tomat-hvidløg-basilikum blanding på toppen….

Puste æg: Sådan gør du det uden at smadre skallen

Puste æg er slet ikke så svært, hvis man har styr på teknikken. Se, hvordan du gør det uden at ødelægge skallerne eller få rå æg i munden. Det er snart påske, og vi skal puste æg, så vi får nogle flotte, hjemmemalede påskeæg. Men hvordan undgår vi, at få æggehvide…