Sådan laver du hjemmelavede mælkesnitter

Prøv denne opskrift på hjemmelavede mælkesnitter. De smager fantastisk og er lette at lave – og så er de helt uden tilsætningsstoffer. Hjemmelavede mælkesnitter er et sikkert hit, og er nemmere at lave, end man skulle tro. De består af to skiver kakaobund lagt sammen om en blød creme med honning….

Havregrynsboller med yoghurt og hytteost

Se her hvordan du laver havregrynsboller med yoghurt og hytteost. En nem opskrift på boller med havregryn, som er gode til madpakken. Havregrynsboller er skønne og lækre boller, der kan nydes til alt fra morgenbordet, eftermiddagskaffen eller som god bolle i madpakken. Disse boller med havregryn er også bagt med yoghurt…

Risifrutti – dessert eller mellemmåltid?

Hvad er der egentligt i en risifrutti og er den en dessert eller sund nok til at være et mellemmåltid? Læs mere om 90’er klassikeren her. Risifrutti er en færdiglavet ret med ris og syltetøj, der minder en smule om risalamande – i hvert fald hvis du køber den industrielt fremstillet….

D-vitaminer – se hvordan du undgår at få for lidt

D-vitamin kaldes også solskinsvitaminet, fordi vi kan danne det selv, når solen skinner. Men resten af året må vi få det gennem kosten. Se hvilke. D-vitaminer er nærmest magiske. Vi kan nemlig danne dem selv i samarbejde med solen. Blot et kvarter til en halv time i solen et par gange…

Pizza calzone med kødsauce (indbagt pizza)

Pizza calzone, som den skal laves. En indbagt pizza, der fyldes med en delikat kødsauce, og derefter bages den ved højeste varme i ovnen. Her er min bedste opskrift på en lækker pizza calzone, en lukket og indbagt pizza, der også kaldes en ufo-pizza. Det er en rigtig skøn pizza, der…

Burgerens historie: Fra frokost-toast til fastfood

Burgerens historie involverer en dansker, som solgte toastbrød med oksebøf tilbage i år 1900. Her er historien bag den populære fastfood. Burgerens historie handler ikke kun om en bøf mellem to lag brød. Det er også en historie om, hvordan flere forskellige lande og personer strides om, hvem der egentlig opfandt…

Overnight oats – opskrift på den nyeste grødtrend

Overnight oats er den nyeste morgenmads-dille. Du blander havregryn med chia og skyr, sætter det i køleskabet og voila: Næste dag har du grød. Overnight oats er lige præcis, hvad navnet antyder: Havregryn, der har ligget på køl natten over. Du kan nemlig blande din egen grød, før du går i…