Kultur

Elon Musk jubler: Far for ottende gang

Sangerinden Grimes har netop født sit og Tesla-milliardæren Elon Musks andet barn, Exa Dark Sideræl Musk. Sammen har parret også sønnen X Æ A-12.

Der er fart på hos Tesla-milliardæren Elon Musk.

Han er nemlig blevet far for ottende gang, efter at han og sangerinden Grimes i al hemmelighed i december blev forældre til en lille pige, som kom til verden gennem en surrogatmor.

Det afslører Grimes i et stort interview med magasinet Vanity Fair.

Ligesom storebror X Æ A-12, som kom til verden for snart to år siden, har lillesøster også fået et særpræget navn.

Der er med garanti ikke mange gengangere, når de en dag skal hente deres nyfødte datter, Exa Dark Sideræl Musk, i børnehaven.

Navnet er ikke grebet ud af ingenting: Exa er en reference til computerudtrykket exaflops. Dark repræsenterer det ukendte og er en hyldest til universets mysterier.

Sideræl er en elver-inspireret måde at skrive Sidereal på, mens det også er en hyldest til Grimes’ yndlingskarakter i “Ringenes Herre”-universet, elverdronningen Galadriel.

Til daglig går Exa Dark Sideræl Musk under kælenavnet Y, mens hendes storebror, X Æ A-12, kaldes X.

Navnet Exa Dark Sideræl Musk var dog et kompromis, da Odysseus Musk egentlig stod øverst på Grimes’ navneliste.

Den 33-årige sangerinde, der bærer det borgerlige navn Claire Elise Boucher, stod første gang frem med den 50-årige opfinder i 2018.

Parret gik fra hinanden kort efter sønnikes fødsel og har – med Grimes’ ord – et flydende forhold i dag, selv om hun kalder Musk sin kæreste.

Inden de fandt sammen, var Elon Musk gift med forfatteren Justine Wilson. De fik seks sønner – Nevada, Griffin, Damian, Xavier, Saxon og Kai.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker