Kriminal

Eftersøgt for at trampe mand i hovedet

Politiet offentliggør nu to fotos fra videoovervågningen af den mand, som man mistænker for at have begået grov vold mod en 17-årigt mand.

Nordjyllands Politi offentliggør fotos fra videoovervågningen af den mand, som efterforskerne mistænker for at have udøvet grov vold mod en 17-årigt ung mand den 2. juli 2022 omkring kl. 02.45 i Aalborg.

Det grove overfald blev begået på Bispensgade i Aalborg, hvor det 17-årige offer blev sparket og trampet i hovedet – og der var henvendelser fra forbipasserende vidner, der fik den formodede gerningsmand til at stoppe sit forehavende og tage flugten i retning mod Jomfru Ane Gade – sammen med en kvinde og en mand.   

Der er tale om to billeder, der er taget i umiddelbar tilknytning til overfaldet. 

”Det ene”, forklarer efterforskningsleder og politikommissær Kenneth Rodam, ”er taget på Nytorv, mens den formodede gerningsmand umiddelbart efter volden viser sine blodige sko frem til nogle andre vidner: To kvinder. Og dem vil vi gerne tale med, da vi gerne vil høre, hvad de har oplevet af mødet med ham.” 

Politikommissæren opfordrer derfor alle, der måtte vide, hvem den formodede gerningsmand er, til straks at rette henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114. 

”Der er begået alvorlig og helt uacceptabel gadevold, som den formodede gerningsmand skal stilles til ansvar for,” understreger Kenneth Rodam, der også – endnu en gang – opfordrer ham til at henvende sig til nærmeste politi hurtigst muligt.  

Politiet vil ligeledes gerne tale med den kvinde og mand, der var i følgeskab med den formodede gerningsmand. 

Alle oplysninger skal gå til 114. 

Back to top button