Kultur

Efter Game of Thrones: Coster-Waldau i ny Hollywood-serie

Det har ikke skortet på roller, siden Hollywood for alvor fik øjnene op for den danske Game of Thrones-stjerne Nikolaj Coster-Waldau.

Nikolaj Coster-Waldau spillede med stor succes kongemorderen Jaime Lannister i den amerikanske fantasysucces “Game of Thrones”.

Nu har den danske superstjerne scoret en ny rolle i endnu en amerikansk serie.

Nikolaj Coster-Waldau skal nemlig spille den mandlige hovedrolle i den kommende miniserie “The Last Thing He Told Me”, der får premiere på streamingtjenesten Apple TV+.

Det skriver det amerikanske medie The Hollywood Reporter.

I serien forsvinder Nikolaj Coster-Waldaus karakter, Owen. Derfor forsøger Owens kone at finde frem til sandheden om, hvad der er sket med ham.

I sin søgen efter Owen danner Hannah et uventet bånd til sin steddatter.

Det bliver den amerikanske verdensstjerne Jennifer Garner, der trækker i rollen som Hannah. Hun er blandt andet kendt for sine præstationer i “Alias”, “Dallas Buyers Club” og “13 snart 30”.

Tidligere var Julia Roberts ellers castet til rollen. Pretty Woman-skuespillerinden kunne dog alligevel ikke finde plads til optagelserne i sin kalender.

“The Last Thing He Told Me” er baseret på Laura Daves bestseller-thriller af samme navn.

Serien produceres af superstjernen Reese Witherspoons produktionsselskab, “Hello Sunshine”, og udkommer på Apple TV+ på et endnu ikke offentliggjort tidspunkt.

/ritzau/

Back to top button