Kultur

DR-succes i stor ændring: Gengangere med i ny sæson

I den syvende sæson af DR-programmet "Alene i vildmarken" består castet for første gang af tidligere deltagere. De er nu klar til igen at kæmpe mod naturen.

Når den syvende sæson af “Alene i vildmarken” løber over skærmen på DR senere i marts, bliver det med en stor ændring.

Denne sæsons deltagere har nemlig tidligere taget kampen op mod Norges ubarmhjertige natur, sulten og ensomheden.

Således er alle otte deltagere for første gang gengangere fra tidligere sæsoner. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

DR har tidligere rusket op i konceptet ved at lade par deltage i konkurrencen. Nogle af deltagerne har dermed erfaring fra at overleve i naturen sammen med en makker, mens andre har gjort det alene.

Fælles for dem alle er dog, at de i denne sæson skal klare skærene alene. Ingen af deltagerne kom ud fra deres respektive sæsoner som vinder. De har alle noget at bevise, fortæller Anne Askov, der er DR-redaktør på programmet.

– Denne gang er vi nysgerrige på, hvad det betyder for deltagerne og deres ophold, at de har erfaring fra tidligere med i bagagen. Deltagerne er alle udvalgt, fordi de efter deres sidste ophold har et stort ønske om at bevise sig selv, siger hun i pressemeddelelsen.

I “Alene i Vildmarken” skal deltagerne med få midler klare sig længst mulig tid ude i naturen. De står selv for at bygge sheltere, fange mad og filme deres bedrifter. Den, der holder længst, vinder.

Den syvende sæson af “Alene i vildmarken” får premiere den 16. marts klokken 20 på DR1.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker