Skifter bajere ud med bold

Kronprins Christian slutter sig til sin far, kong Frederik, for at heppe på håndboldherrerne, som søndag spiller om OL-guld

Kronprins Christian ved OL

Kronprins Christian deltager i OL-finalen i håndbold mellem Danmark og Tyskland i Lille, Frankrig.

Kronprinsen har tidligere nydt musik på Smukfest, men vælger OL-finalen på festivalens sidste dag.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Der bliver dobbelt op på royal opbakning, når de danske håndboldherrer tørner ind i Tyskland i kampen om OL-guldet søndag eftermiddag.

Kronprins Christian slutter sig til kong Frederik, som løbende har været i Frankrig, hvor de olympiske lege afholdes.

Det fremgår af kongehusets officielle kalender.

Slut med Smukfest

Kronprins Christian har været på årets Smukfest i Skanderborg. En festival, som han også har gæstet de forgangne år. I år har kronprins Christian ifølge Ekstra Bladet og Se og Hør blandt andet hørt dansk rap med Suspekt, Ude af kontrol og Gilli.

Men søndag, som er festivalens sidste dag og blandt andet har rapdronningen Tessa og rockveteranerne fra The Savage Rose på plakaten, vil kronprinsen altså være i Lille, hvor håndboldfinalen fløjtes i gang klokken 13.30.

Kronprinsens mor, dronning Mary, har også heppet med under OL. Blandt andet da de danske dressurryttere Daniel Bachmann Andersen, Nanna Skodborg Merrald og Cathrine Laudrup-Dufour vandt sølv i holdfinalen.

Kong Frederik får selskab af sin ældste søn, kronprins Christian, på lægterne i Pierre Mauroy Stadium i Lille i Frankrig, som lægger gulv til håndboldfinalen mellem Danmark og Tyskland. (Arkivfoto).

Fremtidsplanerne er et privat anliggende

Kronprins Christian blev tidligere på sommeren student fra Ordrup Gymnasium nord for København. Kongehuset har endnu ikke oplyst, hvad den 18-årige kronprins skal nu.

Kronprinsen blev tronarving den 14. januar i år, da hans farmor, dronning Margrethe, abdicerede og overgav tronen til sin søn, kong Frederik.

Powered by Labrador CMS