Så vilde er vi med den nye Dronning

Mary udråbes som en værdig arvtager efter Margrethe, viser utallige kommentarer fra hr og fru Danmark på Kongehusets Instagram

Offentliggjort

Dronning Mary har for nylig været vært ved en musikalsk begivenhed, hvor hun deltog i maratonsang i Vartovkollegiets gård i København.

Det skriver Billed-Bladet.

Sangskatten er en kronjuvel

Mary var sangvært til begivenheden, og hun havde valgt sange ud fra temaet "Danmark".

– Den danske sangskat er en kronjuvel i vores kulturarv. Der er noget usædvanligt dejligt over at synge sammen, for vi føler os forbundet til hinanden, når vi gør det. Om det er i skolen, i kirken, til fest eller til maraton som i dag. Jeg har derfor også glædet mig meget til at skulle synge sammen med jer her i Vartov, sagde Mary blandt andet. 

Glæde ved fællessang

Hun udtrykte sin glæde ved fællessang og understregede sangens værdi som en del af den danske kulturarv.

Dronningen havde valgt sangene ”Der er et yndigt land”, ”Underlige aftenlufte”, ”Kærlighed til fædrelandet”, ”Lyse nætter” samt ”I Danmark er jeg født”. Vartovkollegiet er et gammelt kollegie i Københavns centrum. 

Efter en opdatering på kongehusets Instagram-profil med dronning Mary i aktion på den officielle opgave har responsen fra det danske folk været vældig positiv.

Støtte og beundring

2Opslaget viser en lille video, der får mange kommentarererne til at gløde fra danskere, som roser dronning Mary.

– Heldige os. Mary du er den værdigste efterfølger for Margrethe, lyder det i en kommentar og andre skriver ”vidunderligt at dronningen bakker op om fællessang og den danske sangskat” og ”De er en fantastisk dronning” samt ”skøn Dronning Danmark har”

Dronning Mary lyste op i et smil før der blev taget hul på grundlovstalerne i Landstingssalen.
Powered by Labrador CMS