Frederik og Mary fundet – her er de

Kongeparret lader op i skoven

Offentliggjort

Fakta: Hytten Trend

Det lave, vinkelformede bjælkehus blev opført af Frederik 9. og Dronning Ingrid med midler, som de fik i folkegave i anledning af deres bryllup den 24. maj 1935. Pengene blev investeret i en andel af den 431 hektar store skov og i jagthuset, der ligger blot få kilometer fra Bjørnsholm Bugt, Limfjorden, hvorfra Trend Å snor sig ind i det nordjyske landskab. Frederik 9. brugte ofte huset i forbindelse med jagt og som fristed for familien ved højtiderne. I 1955 overdrog Frederik 9. og Dronning Ingrid ved et gavebrev ejendommen til en selvejende fond ’Fonden Jagtejendommen i Trend Skov’.

Kilde: Kongehuset

Kong Frederik og dronning Mary nyder deres efterårsferier i Himmerland, hvor de har tilbragt mange ferier gennem årene.

 Det skriver Billed-Bladet.

Mange gode ferier

- Jagthytten i Trend er et sted, der i dag betyder ekstremt meget for kong Frederik, dronning Mary og deres børn, fordi de som familie gennem årene har nydt så mange gode ferier lige der, lyder det fra hofreporter Ulrik Ulriksen.

Farverne i oktober

- Det har især været i efterårsferien, at de har pakket taskerne og er kørt til den smukke natur i Vesthimmerland – og netop naturen i området og farverne i skoven i oktober er så fantastiske. Og så er der i Trend mulighed for på en måde at være afskærmet fra resten af verden, så man for alvor har muligheden for at lade batterierne op.

Respekterer privatliv

Lokalbefolkningen respekterer også kongefamiliens behov for privatliv, hvilket gør stedet til et ideelt fristed for kongeparret og deres børn.

Kongefamilien benytter efterårsferien til at lade op ude i skoven, hvor de har en hytte. Her er Dronning Mary klædt på i en overfrakke i efterårsfarve sammen med Kong Frederik.
Powered by Labrador CMS