Kultur

Dar Salim pisker Pyrus gennem militærprogram

"Stjerner i trøjen" blænder op for sin tredje sæson. Her deltager blandt andre Jan Linnebjerg, Janni Ree, Sofie Stougaard, Patrik Wozniacki og Gustav Salinas.

Midt i storm og sne er optagelserne til tredje sæson af realityprogrammet “Stjerner i trøjen” netop gået i gang på Bornholm.

12 nye kendisser er klar til at prøve kræfter med militære discipliner under ledelse af en række rigtige militærfolk og af skuespilleren Dar Salim og tv-værten Jacob Riising.

Det annoncerer Warner Bros. Discovery Danmark i en pressemeddelelse.

– “Stjerner i trøjen” er et af vores mest populære underholdningsformater, hvor der ikke bare er et stærkt konkurrenceelement, men også i høj grad er tale om et format, hvor der er plads til at udvise kammeratskab og eftertænksomhed, lyder det i pressemeddelelsen fra programredaktør Pil Gundelach Brandstrup.

Rekrutterne i tredje sæson udgøres af skuespillerne Jan Linnebjerg, kendt fra “Pyrus”, Sofie Stougaard, Jonas Schmidt og Adam Ild Rohweder.

Reality-personlighederne Janni Ree, Jackie Navarro, Gustav Salinas og Frederik Fetterlein er også på holdet.

Årets rekrutter fuldendes af dj Nicoline Toft, sanger Nicky Rosendahl Russell, fodboldagent Patrik Wozniacki samt Vild med dans-danseren Camilla Dalsgaard.

Undervejs bliver rekrutterne siet fra i forskellige konkurrencer, så kun én står tilbage som vinder af “Stjerner i trøjen”.

I første sæson gik kagekendis Tobias Hamann hele vejen, mens designeren Søren Le Schmidt triumferede i anden sæson.

– Selv om der kun er én vinder af programmet, har alle rekrutterne et fælles ønske om blive den bedst mulige version af sig selv. Det håber de, at “Stjerner i trøjen” kan hjælpe dem med at opnå, lyder det fra Warner Bros. Discovery Danmark.

Tredje sæson af “Stjerner i trøjen” får premiere på Kanal 5 og discovery+ til efteråret.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker