Kultur

Dansk streamingsucces fortsætter: Jagter forræderisk morder

Natalie Madueño og Simon Sears er begge tilbage, når fjerde sæson af "Den som dræber - fanget af mørket", som ventes at lande på Viaplay næste år.

“Den som dræber – fanget af mørket” er blevet kaldt ultravoldelig og ækel af anmelderne. Men det har ikke afholdt seerne fra at se serien.

Og der er mere gys og gru på vej.

Optagelserne til fjerde omgang af thrillersuccesen er i gang og ventes at få premiere næste år. Det annoncerer Viaplay Group i en pressemeddelelse.

– Samtlige sæsoner er så spændende og velskrevne. Derfor skal man glæde sig til et brag af en fjerde sæson, hvor man kommer endnu tættere på Louise og Frederik, som for alvor bliver sat på deres livs prøve i jagten på en forræderisk morder, lyder det i pressemeddelelsen fra Filippa Wallestam, der har titlen Chief Content Officer hos Viaplay Group.

Natalie Madueño genoptager rollen som psykologen Louise Bergstein, der har specialiseret sig i at tegne profiler af gerningsmænd. Simon Sears vender også tilbage i universet som efterforskeren Frederik Havgaard.

Et ungt bandemedlem bliver løsladt og efterfølgende likvideret, og det er afsættet for fjerde sæson af “Den som dræber – fanget af mørket”.

Drabet bliver begyndelsen på en spektakulær mordgåde, lyder det om handlingen.

Serien undersøger også, hvornår forbrydere reelt har udstået deres straf, og om menneskets jagt på retfærdighed kan gå for vidt, teaser Viaplay Group.

Oprindeligt blev “Den som dræber” sendt på TV 2 tilbage i 2011. Men serien fik et remake i 2019 på Viaplay og TV 3 med helt nye karakterer i et helt nyt univers.

Tredje sæson af Viaplays version, som fik premiere i begyndelsen af 2023, er den mest sete serie på premieredagen nogensinde på streamingtjenesten.

Fjerde sæson af “Den som dræber – fanget af mørket” forventes at få premiere i løbet af 2024.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker