Erhverv

Dansk sportsbrand har brasiliansk landsholdsspiller i ejerkredsen

En kontakt over Instagram skaffede danske Liiteguard kontakt med fodboldspilleren Dani Alves.

I flere måneder har ejerkredsen i det lille aarhusianske selskab Liiteguard gemt på en tredobbelt Champions League-vinder.

Den tidligere Barcelona-, PSG- og Juventus-spiller Dani Alves har nemlig i april købt mellem fem og ti procent af virksomheden Liiteguard.

Det oplyser Liiteguard selv.

Liiteguard laver sportstøj såsom løbetøj og støttestrømper. Det er et forholdsvis lille selskab, der i 2021 havde et samlet salg på 1,7 millioner kroner.

Ifølge stifter Christopher Geertsen var det en tilfældighed, der bragte den brasilianske fodboldspiller og Liiteguard i kontakt med hinanden.

I første omgang havde det lille danske selskab taget kontakt til den franske topklub PSG, da klubbens to stjerner Kylian Mbappé og Neymar var blevet ankelskadet på samme tid.

Den fysioterapeutiske stab hos PSG bad til Liiteguards store overraskelse om at få lov at prøve selskabets støttestrømper. Herefter var der ikke umiddelbart yderligere kontakt med PSG.

Ved et tilfælde opdagede Liiteguard senere, at en anden PSG-spiller, Dani Alves, brugte Liiteguards støttestrømper.

Det fik Liiteguard til at skrive en besked på det sociale medie Instagram til Dani Alves. Og her var der svar: Dani Alves ville ikke bare være kunde hos Liiteguard. Den brasilianske landsholdsspiller ville investere og være medejer.

Ifølge selskabets advokat blev Dani Alves formelt medejer af selskabet i april, og siden har fodboldspilleren også selv delt opslag om selskabet på det sociale medie Instagram.

Præcis hvilket beløb fodboldspilleren har betalt for sin ejerandel vil Liiteguard ikke oplyse, da det vil afsløre, hvilken værdi selskabet blev sat til ved handlen.

Dani Alves er ikke den første fodboldspiller, der investerer i Liiteguard. Tidligere har de to danske eks-landsholdsspillere Thomas Sørensen og Jakob Poulsen også investeret i selskabet ifølge Liiteguard selv.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker