Kultur

Dansk skuespillerpar skal giftes

På sønnikes etårsfødselsdag friede skuespilleren Rasmus Krogsgaard til skuespillerinden Patricia Schumann.

Der var ekstra meget at fejre for det danske kendispar Rasmus Krogsgaard og Patricia Schumann den 21. februar.

På deres søn Absalons etårsfødselsdag friede Rasmus Krogsgaard til Patricia Schumann.

Det afslører Rasmus Krogsgaard nu på Instagram, hvor han har delt et forlovelsesfoto under hashtags som “bryllup”, “lykkelig” og “kærlighed”.

– Den 21. februar fyldte Absalon et år. Og samme dag sagde hans mor ja til at blive gift med mig, jubler Rasmus Krogsgaard i opslaget.

Skuespillerparret har været kærester i fem års tid.

Det er dog ikke gennem branchen, at de mødte hinanden. Det skete nemlig på et værtshus på Frederiksberg, selv om deres familier har kendt hinanden i mange år, har parret tidligere fortalt til Billed-Bladet.

Patricia Schumann er datter af cirkusartisten Benny Schumann, og Rasmus Krogsgaards onkel har været kapelmester i Cirkus Schumann, ligesom han også selv har arbejdet sammen med Benny Schumann, fortalte de dengang til ugebladet.

Den 42-årige skuespiller er netop nu aktuel som Harry i TV 2-serien “Dansegarderoben” og er selv kendt fra revyscenen, men også fra TV 2 Charlies årlige satireshow “Året der gak”.

Den 47-årige skuespillerinde er kendt fra roller i “De forbandede år”, “Skyggen i mit øje” og for sin prisvindende rolle i “Submarino”.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker