Sport

Dansk målmandstalent imponerer med 32 redninger i NHL

Flere medier fremhæver 22-årig danskers indsats i NHL som god. Selv holder han fokus på næste kamp.

Med skadesproblemer hos både første- og andetvalget i målet hos Ottawa Senators er det 22-årige danske talent Mads Søgaard rykket ind på holdet.

Natten til tirsdag dansk tid leverede den danske målmand 32 redninger i en 5-2-sejr over Florida Panthers.

I alt 34 skud blev Søgaard mødt af, og kun to gange lykkedes det Panthers at få pucken forbi ham.

Både på sociale medier og hos flere medier får danskeren ros får sin indsats.

I de 15 kampe, han har vogtet målet for holdet, er det blevet til syv sejre i alt.

Danskeren var kommet ind i en nederlagsstime på fem kampe, inden han i sine seneste to optrædener har fået vendt udviklingen med to sejre.

– Tingene går den rigtige vej for mig. Jeg tager skridt i den retning, som er rigtig for mit spil, siger Søgaard efter kampen ifølge det canadiske sportsmedie TSN.

– Men i bund og grund handler det om at være i stand til at nulstille sig mentalt. For nu er den her kamp forbi, og så er det rart at kunne nyde det. Men når vi er tilbage på arbejde, skal vi fokusere på næste kamp.

Senators kæmper om en wildcard-plads til NHL-slutspillet i Eastern Conference – en kamp, hvor Senators halser efter flere andre hold. Men den er endnu ikke tabt med endnu otte kampe tilbage af sæsonen.

Flere andre danskere var i aktion natten til tirsdag i NHL.

For Seattle Kraken fik Oliver Bjorkstrand 13 minutter på isen uden mål eller assister til følge, da holdet tabte 1-5 til Minnesota

Lars Ellers Colorado Avalanche har tidligt tirsdag morgen dansk tid endnu ikke spillet sin kamp færdig mod Anaheim Ducks.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker