Kultur

Dansk komiker skal giftes

Den guitarglade komiker Dan Andersen har friet til kæresten Cille, som han kæmper for at stifte familie med.

Bryllupsklokkerne kimer hos komikeren Dan Andersen.

Den guitarspillende standupper har nemlig været på knæ for kæresten Cille.

Det afslører parret på deres respektive Instagram-profiler.

– Mit livs kærlighed, der har flyttet mig steder hen, jeg ikke troede var muligt. Hende, der altid støtter mig og bakker op om mine tåbelige projekter og skøre ideer.

– Hende, der rummer al min angst og uro og sære tendenser og formår at skabe tryghed og stabilitet. Hende, der altid får mig til at grine og skaber eventyr og spænding. Hun har sagt ja til at gøre det resten af livet, skriver Dan Andersen i sit opslag.

Hans forlovede, Cille, afslører på sin Instagram-profil, at frieriet fandt sted den 23. februar.

– Har aldrig følt mig mere heldig, lykkelig og overvældet, skriver hun.

Parret har tidligere åbenhjertigt fortalt Se og Hør, at de kæmper for at stifte familie og er begyndt i fertilitetsbehandling.

– Jeg har desværre lidt sørgelig, sørgelig sædkvalitet. Det er knap så romantisk en måde … Jeg har ikke nogen skam omkring det, og jeg har det fint med det. Jeg er jo bare gammel og opvokset i… det kan jo være alt muligt, sagde han til ugebladet i januar.

Den 42-årige komiker har dannet par med Cille siden 2018.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker