Kultur

Dansegarderoben-stjerne: Jeg havde det ikke godt

Jakob Oftebro stod over for sit sværeste job som skuespiller i rollen som den terroriserende ægtemand Robert i TV 2-serien "Dansegarderoben".

Skuespilleren Jakob Oftebro har altid syntes, det var sjovt at gå på arbejde. Men under optagelserne af TV 2-serien “Dansegarderoben” fik han det decideret ubehageligt.

I “Dansegarderoben” spiller han ægtemand til en af Cirkusrevyens dansere. En karakter, som er sygeligt jaloux og udsætter sin hustru, spillet af Marie Bach Hansen, for fysisk og psykisk vold.

Faktisk fortrød Jakob Oftebro, at han havde påtaget sig rollen. Det fortæller skuespilleren i et længere interview med tv2.dk.

– Jeg havde det ikke godt under hele perioden, siger han til mediet.

Under indspilningen af en scene, hvor Robert overfalder sin hustru, måtte Jakob Oftebro bede om en stunt-stand-in.

– Det var ikke noget, der var planlagt. Men jeg havde ikke lyst til at være der og være den, der gjorde det hele, når man nu alligevel ikke kunne se mig på alle optagelserne, siger Jakob Oftebro til TV 2.

Selv om han undervejs fortrød, at han havde sagt ja til rollen, har det været vigtigt for den prisvindende skuespiller at fortælle historien.

Han håber, at serien kan sætte fokus på partnervold.

– Desværre er det sådan, at vold mod kvinder stadigvæk foregår. Det er et stort problem, og det er forfærdeligt, at der er så mange kvinder, der ikke kan føle sig trygge i deres eget hjem den dag i dag i Danmark, siger Jakob Oftebro i interviewet.

Fjerde afsnit af “Dansegarderoben” kan ses på TV 2 søndag den 29. februar, mens femte afsnit er tilgængeligt på TV 2 Play fra samme dato.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker