Sport

Club Brugge åbner guldkamp efter Skov Olsen-assister

Det står helt lige mellem belgiske Royale Union Saint-Gilloise og Club Brugge med tre kampe tilbage i ligaen.

Andreas Skov Olsen startede på bænken, men endte med at spille en vigtig rolle, da Club Brugge søndag vandt topkampen mod Royale Union Saint-Gilloise i mesterskabsspillet i den belgiske fodboldliga.

Danskeren blev skiftet ind med cirka 20 minutter tilbage og endte som assistmager på begge mål i kampen, da Club Brugge vandt 2-0.

Resultatet betyder, at det nu står helt lige i toppen af tabellen med blot tre kampe tilbage. Både Club Brugge og Royale Union Saint-Gilloise har 43 point.

Det ligger fast, at det bliver de to hold, der skal kæmpe om guldet. Royal Antwerp og Anderlecht er således ti point efter på tredje- og fjerdepladsen.

Casper Nielsen spillede som vanligt hele kampen for Royale Union Saint-Gilloise, der sensationelt kæmper med om guldet efter at være rykket op i ligaen i denne sæson.

Andreas Skov Olsen kom til Club Brugge fra italienske Bologna i januar og har nydt stor succes i Belgien. Han er nu oppe på fem mål og otte assister i 14 kampe for Club Brugge.

Royale Union Saint-Gilloise og Club Brugge, som er forsvarende mester, mødes igen allerede onsdag i en kamp, der vil give de eventuelle sejrsherrer gode muligheder for at ende med guldmedaljerne.

/ritzau/

Back to top button