Kultur

Christiane i ekstase: Gift med drømmemanden

Kærligheden kom, da hun mindst ventede den. Nu har iværksætter og tv-stjernen Christiane Schaumburg-Müller sagt ja til forretningsmanden Daniel Åxman.

Christiane Schaumburg-Müller emmer af lykke.

Den 41-årige iværksætter og tv-vært er blevet gift med den stenrige forretningsmand Daniel Åxman.

Det afslører parret på Instagram, hvor de har delt et par bryllupsbilleder.

– Mr and Mrs Åxman, skriver den nygifte brud.

Vielsen fandt sted på rådhuset. Senere er det planen, at ægteskabet skal velsignes religiøst, har Christiane Schaumburg-Müller tidligere fortalt.

Brylluppet er blevet planlagt på seks uger. I den tid har parret både nået at få lavet deres eget monogram, som er indgraveret på en kagespartel og på stofservietterne til festen, og Christiane Schaumburg-Müller har været i London for at finde sin brudekjole.

Hendes veninder har i den tid også nået at overraske hende med en polterabend, som blev fejret på ski og kælk i Norge.

Parret blev forlovet i vinteren 2022. Det afslørede en jublende lykkelig Christiane Schaumburg-Müller efterfølgende på Instagram, hvor hun fremviste sin funklende forlovelsesring.

Frieriet foregik i Den Dominikanske Republik, hvor parret var på ferie. Her havde Daniel Åxman pakket en lille ekstra æske ned i bagagen og faldt på knæ, mens de drak morgenkaffe på terrassen.

Kærligheden kom, da hun mindst ventede det, og hun var ved at finde – og genfinde – sig selv efter bruddet fra rapperen L.O.C., som hun har sønnen Constantin med.

Hun havde egentlig slet ikke lyst til at tage på date, men indvilgede i at gå en tur med sin venindes nabos ven – Daniel Åxman.

Derfra er resten historie, som man siger.

– Jeg har fundet min livspartner. Jeg ved bare, at vi skal blive gamle sammen. Det er en indgroet følelse i mig, at det er bare os, sagde Christiane Schaumburg-Müller til Ritzau i anledning af sin 40-års fødselsdag i januar 2022.

– Vi klikker på en fuldstændig speciel måde, og så har vi et enormt fundament af god kommunikation. Og så mødes vi i en sindssyg stærk familiefølelse.

Daniel Åxman har også et ægteskab bag sig og er far til to døtre.

Parret kæmper for et skabe et fælles barn, har Christiane Schaumburg-Müller åbenhjertigt fortalt.

De mistede deres søn, Colombus, i sommeren 2022 midt i graviditeten.

– Heldigvis er vores anker vores tre elskede sammenbragte børn og vores stærke kærlighed til livet og hinanden, skrev Christiane Schaumburg-Müller i et åbenhjertigt opslag på Instagram.

– Drømmen om en fremtidig familie forøgelse er ikke slut – og lige nu skal der fokuseres på det smukke, vi har, for at kunne komme tilbage og finde styrken til at kæmpe for det, vi så højt ønsker.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker