Kultur

Chokexit i bagedysten: Jeg havde ikke nogen at tale med

Det blev kun til et afsnit af "Den store bagedyst" for Marc Kjær Nielsen, der har bagedystvært Timm Vladimirs ansigt tatoveret. Han måtte trække sig med corona.

Lørdagens afsnit af DR1-programmet “Den store bagedyst” startede med noget af et chok.

Marc Kjær Nielsen var ikke at finde ved sit bagebord.

Han havde nemlig nogle dage inden optagelserne fået konstateret corona til stor frustration for den 33-årige tatovør fra Nordsjælland.

– Jeg var rigtig ærgerlig over ikke at skulle være med. Men jeg var faktisk så syg, at det ikke gjorde mig noget i starten, fortæller Marc Kjær Nielsen.

– Efter et par dage bundfaldt det sig lidt, og så blev jeg rigtig ked af det.

Marc Kjær Nielsen havde ellers set meget frem til at deltage i programmerne, og han fik inden optagelserne tatoveret Timm Vladimirs ansigt på sit ben for at få et varigt minde efter at være kommet gennem nåleøjet af ansøgere.

Det tidlige exit har påvirket Marc Kjær Nielsen så meget, at der gik noget tid, før han genoptog bagningen i køkkenet. Han er dog tilbage i sit eget køkken blandt mel, æg og sukker. Hans tilgang til det er dog en anden.

– Der var mange negative følelser forbundet med det i starten. Men jeg er startet op nu og er ved at finde glæden, siger Marc Kjær Nielsen.

Det utidige exit medfører også ændringer i programmet. Det giver nemlig dommerne mulighed for på et senere tidspunkt at undlade at smide en deltager ud, hvis de bedømmer, at løbet er for tæt.

Marc Kjær Nielsen har glædet sig til, at dagens afsnit er løbet over skærmen, for efter det kan han endelig fortælle om sin triste skæbne.

– Det var mentalt hårdt i den periode. Det er kun min kæreste og min mor og far, der har vidst det, så der har jo været mange, jeg ikke har kunne tale med, siger Marc Kjær Nielsen.

Selv om det har gjort processen lidt lettere, at han var så syg, at han ikke fysisk kunne deltage, så sidder det stadig i Marc Kjær Nielsen, at han ikke fik muligheden for at vise, hvad han duer til.

Han vil dog ikke forholde sig til, om han kunne være gået hele vejen.

– Jeg er meget konkurrencemenneske, så det er svært, at jeg røg ud på den her måde, siger han og fortsætter:

– Jeg må ikke tænke, at jeg kunne have vundet det hele, for så bliver jeg først ked af det.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker