Sport

Brentford belønner dansker med ny kontrakt

Mads Roerslev fik aldrig sit gennembrud i Danmark, men hos Brentford trives han og har nu fået ny kontrakt.

Mads Roerslev har succes i Premier League-klubben Brentford, og det bliver han nu belønnet for.

Den 23-årige dansker har således underskrevet en ny kontrakt, så han nu kan blive i klubben fra London indtil sommeren 2026.

Det oplyser Brentford på sin hjemmeside onsdag eftermiddag.

– Mads fortjener det her rigtig meget. Vi har alle været på en utrolig rejse, og Mads er stjerneeksemplet på den rejse, siger Brentfords danske cheftræner, Thomas Frank.

Mads Roerslev har en fortid hos FC København, hvor han aldrig fik sit gennembrud. End ikke hos Vendsyssel FF formåede han slå sit navn fast, da klubben kortvarigt var i Superligaen i 2018/19-sæsonen.

I 2019 rykkede han til London og begyndte sin Brentford-karriere på klubbens B-hold. Siden arbejdede han sig stille og roligt op og er nu noget nær fast mand på Thomas Franks mandskab, hvor han spiller som højre wingback.

– Han bliver ved med at imponere os på mange områder. Defensivt er han stærk en mod en, han kan forsvare i feltet, og han kan forsvare på indlæg. Offensivt kommer han altid med frem.

– Som med alle andre spillere er der områder, han kan forbedre sig på, men han fortjener masser af kredit, siger Thomas Frank.

Mads Roerslev har spillet i alt 79 førsteholdskampe i Brentford.

Han er en del af en regulær danskerkoloni i Brentford, hvor i alt fem spillere er en del af førsteholdstruppen.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker