Kriminal

Bilister har ringet til politi om bils kørsel op til ulykke

En person er kørt til akutmodtagelse efter ulykke på Motorring 3 torsdag. Politi beder vidner tage kontakt.

En person er torsdag eftermiddag blevet kørt til hospitalet efter en trafikulykke på Motorring 3, der er en motorvej, der kører vest om København.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi på Twitter.

Vedkommende er kørt til akutmodtagelsen på Herlev Hospital, men personen har ikke fået livstruende skader i forbindelse med sammenstødet. Det fortæller vagtchef Torben Wittendorff.

En anden person er kørt til tjek, fordi vedkommende har trykken for brystet efter ulykken, mens en tredje er sluppet uskadt fra sammenstødet.

Det tyder ifølge vagtchefen på, at ulykken er sket, ved at en bil er kørt op i bagenden på en anden på motorvejen cirka 500 meter før afkørsel 20.

Efter sammenstødet har politiet bedt vidner om at tage kontakt, hvis de så de to involverede biler før ulykken. Og det har flere gjort, fortæller politiet sent torsdag eftermiddag.

– Der er flere vidner, der har rettet henvendelse om færdslen af den bil, der har kørt op i den anden bil, siger Torben Wittendorff.

Hvad henvendelserne nærmere går ud på, kan han endnu ikke løfte sløret for, da vidnerne mangler at blive afhørt.

Politiet forsøger samtidig at indhente eventuel videoovervågning fra stedet, som kan kaste lys over, hvad der skete. I den forbindelse har politiet taget kontakt til Vejdirektoratet.

Alle spor er klokken 17 åbnet igen på Motorring 3 efter ulykken.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker