Kultur

Beyoncé indleder i maj “Renaissance-turné” i Europa

Megastjernens første koncert finder sted i Stockholm den 10. maj. Foreløbigt gæster hun dog ikke Danmark.

Musikstjernen Beyoncé meddelte onsdag, at hun i maj indleder sin første soloturné i næsten syv år. På turnéen, som er baseret på hendes seneste album “Renaissance”, kommer hun rundt i Europa og Nordamerika.

Hendes første koncert giver hun i Stockholm den 10. maj, hvorefter hun tager til Bruxelles og videre rundt i Storbritannien og derfra videre til en række andre europæiske storbyer.

Danmark er ikke en del af den annoncerede turné.

Turnéen “Renaissance World Tour” bliver genoptaget i september i Toronto i juli og fortsætter rundt i Canada og USA frem til afslutningen i New Orleans i september.

Sidste gang den i dag 41-årige Beyoncé var på studietur for at lancere et ny album var i 2016 med “Lemonade”.

“Renaissance”, som er det 7. album fra Beyoncé, er inspireret af sort og queer dansemusik, er nomineret til Årets Album. Beyoncé har samtidig otte andre nomineringer ved dette års Grammy Awards, som finder sted søndag.

Hun er en af de største musikstjerner i verden og er kendt for hits som “If I Were a Boy”, “Single Ladies” og “Run the World”.

Ifølge Variety er der rygter om, at Beyoncé vil deltage og måske optræde ved den 65. Grammy-uddeling søndag, som finder i sted i Los Angeles.

Ifølge rapporterne i Variety er der spekulationer om, at hun vil optræde sammen med sin mand, Jay-Z, og rapperen og produceren DJ Khaled.

Beyoncé blev for nylig kritiseret for at have optrådt på et luksushotel i Dubai i De Forenede Arabiske Emirater, som er under stærk kritik for krænkelser af menneskerettighederne.

/ritzau/AFP

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker