Sport

Barcelona-spillerne måtte flygte i omklædningsrummet efter sejr

Espanyol-tilhængere stormede banen, efter at Barcelona havde sikret sig titel som spansk mester søndag.

FC Barcelona sikrede sig søndag titlen som spansk mester, hvorefter spillerne begyndte at fejre sejren på banen. Det fik Espanyol-tilhængere til at storme banen.

Derfor måtte de spanske mestre flygte til omklædningsrummet, skriver det norske nyhedsbureau NTB.

Barcelona slog på udebane Espanyol 4-2 og udbyggede dermed forspringet til den nærmeste forfølger, rivalen Real Madrid, til 14 point. Dermed kan Barcelona ikke længere indhentes i toppen af rækken.

Kampen blev spillet uden Barcelonas egne fans på tribunerne. De havde boykottet udekampen i protest mod, at blev nægtet at medbringe fanudstyr.

Barcelona-spillerne gjorde kort proces, da de tog føringen efter blot ti minutter spillet.

Robert Lewandowski stormede frem til en tværpasning fra Alejandro Balde og dirigerede med knæet bolden i mål til 1-0.

Venstrebacken Balde øgede lidt senere til 2-0, da han ved bageste stolpe fik prikket en aflevering fra Pedri over stregen. Lewandowski stod for målet til 3-0, mens Jules Kounde scorede til 4-0.

Hjemmeholdets Javi Puado fik pyntet lidt på resultatet efter 75 minutter med målet til 1-4. Joselu gjorde det til 2-4 i overtiden.

Titlen er Barcelonas nummer 27.

– Det er et meget emotionelt øjeblik. Et øjeblik, der er svært ikke at fejre, siger Barcelonas cheftræner, Xavi Hernandez, efter kampen.

– Det er en fantastisk følelse af et veludført arbejde. Ti måneders arbejde og ofringer. Fansene fortjener det, klubben, det giver os stabilitet og sikkerhed, at tingene bliver gjort ordentligt, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker