Kultur

Bagedyst-stjerne afslører graviditet

Michelle Olsen, der nåede til semifinalen i den seneste sæson af "Den store bagedyst", er gravid. Det fortæller hun i et opslag på sin Instagram-profil.

Den 30-årige bagedyst-deltager Michelle Olsen skal være mor for anden gang.

Det deler hun i et opslag på sin Instagram-profil.

– Alle fire er klar til sidste dag på pisterne, inden turen går hjem i nat, skriver hun og deler et billede fra Østrig, hvor hun og den snarligt voksende familie har været på skiferie.

Michelle Olsen kommer fra Kerteminde og arbejder til daglig som distriktschef. I 2022 var hun med i den 11. og seneste sæson af “Den store bagedyst”.

Afsnit efter afsnit imponerede hun dommerne med flotte og velsmagende kager, der fik hende hele vejen til semifinalen i det populære tv-program.

Lige inden finalen måtte hun dog tage afsked med konkurrencen, da en ødelagt mousse sendte hende ud. Michelle Olsen fik dog en oprejsning, da hun efterfølgende vandt jule- og nytårsudgaven af “Den store bagedyst”.

Michelle Olsen har i forvejen sønnen Vilfred sammen med partneren Mads.

– Vi er helt vildt spændte og taler dagligt med Vilfred om, hvad der er inde i mors mave og glæder os til at møde endnu en dejlig personlighed, skriver hun i opslaget.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker