Sport

Ærgerlig Jensen efter finalenedtur: Vi havde kampen i hånden

Danmark smed en føring på fire mål i anden halvleg og tabte til Norge i EM-finalen i kvindehåndbold.

En 18 år lang titeltørke så ud til at blive slukket for de danske håndboldkvinder, da de søndag mødte Norge i EM-finalen.

Danmark førte med fire mål et godt stykke inde i anden halvleg, men gik i stå og tabte 25-27 til Norge, der dermed vandt sit andet europamesterskab i træk.

– På kort sigt er det enormt ærgerligt. Enorm, enorm ærgerligt, siger landstræner Jesper Jensen på TV 2 efter nederlaget.

– Vi havde kampen i hånden og spillede os til mange fine chancer, men i anden halvleg havde Lunde (Katrine Lunde, norsk målmand, red.) overtaget på os. Jeg har ikke tal på dem, men vi brænder nok syv ret store chancer.

Med lidt over et kvarter tilbage gjorde Sarah Iversen det til 22-18 for Danmark, men som så ofte før kom Norge tilbage og viste, hvorfor landet nu har vundet EM-titler siden 1998.

Jesper Jensen giver de brændte chancer foran mål skylden for finalekollapset.

– Vi er oppe med fire efter i anden halvleg og producerer stadigvæk chancer, men brænder dem desværre, siger landstræneren på TV 2.

– Men selv om vi er skuffede nu, så kommer det her ikke til at ændre noget. Vi er vildt stolte.

– Det har været to en halv flotte uger, og ligegyldigt hvordan vi ser på det, så er det her et fantastisk resultat, men lige nu fylder skuffelsen, fordi jeg synes, vi var der. Vi var lige så gode som Norge. Det er hårdt lige nu.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker