Indland

80 kvadratmeter på Bjørnsknudevænget har fået ny ejer

Boligen, der er handlet, er bygget i 1968. Overtagelsesdatoen er 1. marts 2023.Fritidshuset på Bjørnsknudevænget 19 i Juelsminde er overtaget af Linette Hansen og Daniel Kruuse Andersen for 2.350.000 kroner.

Fritidshuset er solgt af Søren Bork Hansen og Anne Schødts.

Ejendommen har et boligareal på 80 kvadratmeter. Det betyder, at boligen er handlet til en vægtet kvadratmeterpris på 28.658 kroner.

Kigger man i prisstatistikken for 1. kvartal 2022, kostede en gennemsnitskvadratmeter for fritidshuse i samme postnummer 22.021 kroner. Kvadratmeterprisen på denne bolig er 6637 kroner højere, svarende til 30 procent.

Grunden, som ejendommen ligger på, er 839 kvadratmeter.

Huset blev bygget i 1968. Det har ifølge indberetninger BBR senest været bygget om i 1970. Boligen omfatter i alt fire værelser. Derudover er der et toilet.

Aftalen blev indgået 15. august, og nøglerne skifter hænder 1. marts næste år.

Den primære opvarmningskilde i huset er kakkelovn eller brændeovn.

Huset har et tag, som er lavet af fibercementplader, og ydervæggene er lavet af træ.

Den offentlige ejendomsvurdering lyder på 1,2 millioner kroner. Heraf udgør grundværdien 702.800 kroner.

Den vægtede kvadratmeterpris er en opgørelse, der også indregner udnyttede kælder- og loftsarealer og andre bygninger i boligens samlede størrelse.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af oplysninger fra den digitale tingbog, FinansDanmarks boligmarkedsstatistik og Bygnings- og Boligregistret (BBR).

/ritzau/Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker